luni, 14 iulie 2014

       Potrivit consilierului Carmen Dantis, purtatorul de cuvant al Tribunalului Vrancea, in intervalul 1 iulie – 31 august, fiind vacanta judecatoreasca, justitiabilii sunt chemati in instanta doar in spetele unde legea prevede solutionarea de urgenta.
"In perioada amintita, activitatea instantei este restransa, urmand a fi judecate doar cauzele pentru care legea prevede solutionarea de urgenta si cu celeritate si cele in care s-a incheiat un acord de mediere, indiferent de obiectul judecatii", se arata intr-un comunicat al tribunalului, a carui registratura isi asteapta "clientii" in intervalul orar 10 - 12. In acelasi timp, arhiva tribunalului are program de lucru cu publicul marti, miercuri si joi, intre aceleasi ore.
Vacanta judecatoreasca poate fi insa si un prilej pentru justitiabili de a-si rezolva amiabil conflictele, in fata unui mediator. Avantajul e ca nu trebuie sa astepte pana la toamna pentru ca instanta sa dea o solutie, ci se pot prezenta in instanta si in perioada vacantei. Aceasta varianta ramane insa optionala.


Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/stire/10966/acordurile-de-mediere-luate-cu-celeritate-in-vacanta-avocat-medierea-reprezinta-.html#ixzz37RBVwof1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu